DOKSY a 10.ročník soutěže O CENU MODRÉHO SLONA

20.06.2015 14:12

Ve dnech 15. - 20.června 2015 probíhal v ZOO Liberec již 10. ročník soutěže O CENU MODRÉHO SLONA.

V deseti soutěžních kategoriích se této akce mohou svými výtvory účastnit zdravotně postižení a jejich přátelé z celé naší republiky.

    Občané z Doks se do tohoto projektu  pravidelně zapojují a jejich díla  jsou porotou oceňována.

V letošním roce  se opět zapojila svými kolážemi p. J. Richtrmocová, dále pak klienti  a vedoucí klubů KLIK a přijďte k nám o.s.-X Klub , Klub Stonožka a klienti Domova pro seniory Doksy.

Na slavnostním vyhodnocení, které proběhlo v sobotu 20. června v liberecké ZOO obdrželi všichni výše jmenovaní Čestné uznání a speciální jubilejní medaile, vyrobené  k 10. výročí soutěže O CENU MODRÉHO SLONA.

    Náš obdiv zasluhuje vysoká aktivita a zapojení se do všech nabízených akcí p. J. Richtrmocové, protože se pravidelně účastní nejen soutěže O CENU MODRÉHO SLONA, ale i projektu Tvoříme duší na zámku v Zákupech a dalších aktivit, pořádaných Sdružením tělesně postižených Česká Lípa o.p.s. 

    I přes svůj pokročilý věk a nemalé zdravotní problémy, dokáže svou tvorbou rozdávat radost, energii a pohodu. Je pro nás příkladem-hrdinou všedního dne. Přejeme jí i všem ostatním účastníkům hodně sil a tvůrčích nápadů do dalšího období.

   Za STP Česká Lípa o.p.s. Eva Zemanová, Zdenka Zahrádková